CollectieRien Halters    

Actueel
Collectie
Biografie
Stichting
Contact
Zonder titel
1982, 70x70, verf, potlood op papier


DOELSTELLING STICHTING
De Stichting Rien Halters stelt zich ten doel het werk van Rien Halters in stand te houden en toegankelijk te maken. Een jaar na het overlijden van Rien Halters werd door vrienden en familie deze stichting opgericht en sindsdien heeft de stichting verschillende projecten uitgevoerd. Allereerst werd het oeuvre geďnventariseerd en gedigitaliseerd. Het online brengen van deze collectie werken op deze website is daarbij het uiteindelijke doel.

Daarnaast organiseert de Stichting Rien Halters tentoonstellingen van het werk. Een goed voorbeeld daarvan is de tentoonstelling 'Ontgrenzing'. Deze tentoonstelling in de NBKS gallerie in Breda (2004) gaf een dwarsdoorsnede van het werk van Rien Halters. Tegelijk met de tentoonstelling kwam ook een catalogus uit. Deze catalogus is via deze website te bestellen.


STICHTINGSLEDEN
Voorzitter: Paul Bogaert
Secretaris: Gertjan Evenhuis
Penningmeester: Ingrid Halters

De stichting komt 2 keer per jaar bijeen. Als u aanwezig wilt zijn op deze vergaderingen, neem dan contact met ons op. Ook voor meer informatie, vragen en reacties kunt bij ons terecht.


WEBSITE RIEN HALTERS
De website wordt ontwikkeld en bijgehouden door Remco Halters en Ingrid Halters. Indien er informatie ontbreekt of er iets niet werkt, kunt u dat kwijt op de contact pagina. Aanvullingen zijn ook erg welkom.

Indien u informatie of beeldmateriaal wilt overnemen uit de website, gelieve contact op te nemen met Stichting Rien Halters.

© 2005, Stichting Rien Halters
© 2005, Remco Halters
© 2005, Ingrid Halters
 

DE STICHTING RIEN HALTERS STELT ZICH TEN DOEL HET OEUVRE VAN
RIEN HALTERS (1949-1999) IN STAND TE HOUDEN EN TOEGANKELIJK TE MAKEN